Poľovnícky nôž Helle Gaupe | IBO.sk

Poľovnícky nôž Helle Gaupe

Kategória: Nože Helle
Kód produktu: HL310
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
139.90 € s DPH
  • Dokonalosť vo všetkých smeroch
  • Klasický škandinávsky vzhľad
  • Nehrdzavejúca oceľ
  • Saténový povrch rukoväte
  • Zaručená kvalita a pevnosť

Poľovnícky nôž Helle Gaupe predstavuje veľmi kvalitný nôž, vyrobený z tých najlepších a odolných materiálov. Jeho dokonalý vzhľad zaujme každého. Je vhodný na každú prácu s nožom, no aj ako darček k narodeninám alebo pri inej príležitosti. Má klasický škandinávsky vzhľad so strednou veľkosťou. Nôž má tvarovanú čepeľ, ktorej dĺžka je 107 mm.

Vaše poľovnícke, turistické alebo kempingové dobrodružstvá budú dokonalým zážitkom. Rukoväť noža je tvarovaná ručne, aby bolo jej uchytenie čo najviac bezpečné. Tomuto nožu sa potešia ľudia s rukami nie veľkými, ani malými. Pri tomto modeli vyhráva stredná veľkosť rúk. Pozostáva z brezového dreva, ktoré sa pred úplným dokončením noža brúsi na saténový povrch.

Čepeľ noža pochádza z trojitej laminovanej a nehrdzavejúcej ocele. Je veľmi odolná pri každej práci s týmto nožom. Nepodlieha vzniku štiepenia ani zlomenia. Nôž je dodávaný v puzdre z kvalitnej pravej kože.

Parametre produktu:

Dĺžka čepele: 107 mm
Hrúbka čepele: 3,1 mm
Dĺžka rukoväte: 115 mm
Hmotnosť: 122 g
Materiál čepele: Stick tang
Materiál rukoväte: breza
Materiál puzdra: pravá koža
Rok výroby: 2011

Recenzie produktu Poľovnícky nôž Helle Gaupe

patres
krasný,kvalitný super sa s nim pracuje
Tomík
Nielen krásny ale hlavne praktický nôž, som veľmi spokojný, mal som možnosť si vybrať z viacerých modelov a tento mi sadol do ruky ako uliaty na moju dlaň, takže nebolo o čom...Doporučujem všetkým túto značku HELLE, je to kvalita!

Hore