Záhradný traktor SNAPPER RXT 300 | IBO.sk

Záhradný traktor SNAPPER RXT 300

Kód produktu: SN2691253
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

RXT 300 je inteligentný, pohodlný a silný záhradný traktor vyrobený v USA spoločnosťou Briggs & Stratton. Tento stroj disponuje celou radou inovatívnych bonusov, ktoré zaistia najlepší možný zážitok pri kosení a minimum starosti s údržbou. Traktor je vybavený prístrojovou doskou, ktorá vám ukáže hladinu paliva, alebo čas, kedy treba podstúpiť servisnú prehliadku stroja.  Do štandardnej výbavy patria LED svetlomety, ktoré majú životnosť až 100,000 hodín. Nechýba ľahko prístupná páka, vďaka ktorej môžete bez námahy a jednoducho ovládať výšku kosenia. Veľký zberný kôš s objem až 350 litrov v kombinácii s 11 litrovou nádržou vám poskytne vyše času pre kosenie. Vyprázdnenie zberného koša je jednoduché, pomocou páky na pravej strane sedadla a navyše bez toho, aby ste traktor museli opustiť. Šírka záberu noža je až 107 cm, čo výrazne skráti samotnú dobu kosenia. Táto parádna traktorová kosačka má pohodlné sedadlo, ktoré je veľké, nastaviteľné a navyše má opierky. 

  • Tempomat
  • Mäkčený povrch volantu
  • Veľké nastaviteľné sedadlo s lakťovými opierkami
  • Predné LED svetlomety
  • Nádrž s objemom 11 litrov s voľne prístupným externým hrdlom
  • Integrovaný predný nárazník
  • Mulčovací KIT v základnej výbave

Motor

Traktorová kosačka RXT 300 je vybavená motorom značky Briggs & Stratton, rady Professional. Tento typ motora predlžuje životnosť až o 50% a to vďaka odolnejším piestom, krúžkom potiahnutím PTFE a chromovaným ventilom. Vďaka syntetickému vzduchovému filtru Premium je údržba jednoduchšia a menšia. Filter má 2,5x väčšiu účinnosť a možnosť opakovaného použitia. Údržba je jednoduchšia aj vďaka ELS vložke filtra, prémiovému oleju ELS, ktorý má dvojnásobnú funkčnú plochu a životnosť a vďaka palivovému filtru s dvojnásobným priechodom. Motor Briggs & Stratton Proffesional poskytuje hladší a tichší chod aj vďaka sviečkam Platinum.

Motor: Briggs & Stratton Professional Series™ 8270 V-Twin OHV
Počet valcov: 2
Krútiaci moment: 53,45 Nm
Výkonová kategória: 27 HP
Typ prevodovky: hydrostatická
Rýchlosť vpred/vzad: 9 / 4,5 km/h
Vyhadzovanie: zadné
Počet nožov: 2
Nastavenie výšky kosenia: centrálne
Výška kosenia: 38 – 89 mm
Mulčovanie: áno, v základnej výbave
Šírka kosenia: 107 cm
Počet polôh kosenia: 7
Objem zberného koša: 350 l
Hmotnosť: 301 kg
Priemer kolies: 15"/22"
Rám: oceľ
Ložiská v kolesách: áno
Tempomat: áno

* Možnosť dokúpenia voliteľného príslušenstva (mulčovací set, deflektor zadného vyhadzovania, závažie kolies (potrebné 2ks), radlica štandard 118 cm (odprúžená), radlica komfort 118 cm (odprúžená), reťaze, ťažné zariadenie.

Recenzie produktu Záhradný traktor SNAPPER RXT 300

Hore